ЧИМ ЖИВЕ ГРОМАДА

⯑ Під головуванням міського голови Надії ВАЙЛО пройшла апаратна нарада, на якій проаналізовано важливі аспекти життя громади і дані відповідні доручення на поточний тиждень.
2303ap
⯑ Про дозвілля школярів на зимових канікулах доповіла начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА. Також вона коротко поінформувала про успіхи дітей у різних конкурсах, захисті наукових робіт у МАН, спортивних змаганнях. Надія Вайло подякувала педагогам за роботу у таких важких воєнних умовах. Через близькість до кордону з агресором навчання у громаді проводиться виключно дистанційно, це дуже важко і для учнів, і для вчителів, і для батьків. Але ми маємо пройти це випробування заради перемоги.
⯑ Начальник організаційно-контрольного відділу Тетяна БОНДАРЕВА донесла до керівників управлінь, комунальних підприємств і установ інформацію про відпустки.
Очільниця громади при цьому наголосила, що ситуація із накопиченням відпусток абсолютно неприпустима, кожен працівник має чітко дотримуватись графіку.
2302ap
⯑ Заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА як керівник Гуманітарного штабу подякувала всім добровольцям, хто у вихідні дні знову відпрацював на розвантаженні гуманітарної допомоги, і хто допомагає роздавати. Також вона розповіла про хід видачі продуктів пенсіонерам, повідомивши, що розподіл за віком дозволяє уникнути зайвого ажіотажу і черг. Тільки за минулий тиждень видано набори (борошно, олія і невеликі пакунки «Англія») 1574 особам.
Надія Вайло дала кілька доручень.
2301ap
Учасники наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків-військовослужбовців, які загинули у боротьбі за незалежність з армією терористичної pф.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області