РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Сьогодні, 3 червня, з робочим візитом у Глухові побувала заступниця голови Сумської ОДА Вікторія МЕДВІДЬ. Її основною метою було ознайомлення з умовами навчання та проживання дітей у Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою, який є комунальним закладом Сумської облради. Вона привітала вихованців з Днем захисту дітей та передала футбольні м’ячі.
rob zustr2
Разом із головою Шосткинської районної ради Вікторією СОКОЛ вони пройшлись класами, побули у спальнях і їдальні, на стадіоні. Директор ліцею-інтернату Ірина ТЕРЕЩЕНКО провела екскурсію. Під час обговорення проблем закладу вона виокремила на перший план ремонт даху і придбання штучного покриття на футбольний майданчик, який вже змонтували власними силами.
rob zustr1
Секретар міської ради Людмила ВАСЯНОВИЧ і перший заступник міського голови Олексій ТКАЧЕНКО під час зустрічі обговорили важливі для громади питання, проконсультувались з приводу включення кількох об’єктів до різних державних програм фінансування. Учням вони теж подарували м’ячі.
Нагадаємо, Вікторія Медвідь активно допомагала Глухову при розробці Стратегії розвитку громади як член робочої групи.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області