СБУ викрила на хабарництві керівника податкової інспекції на Сумщині:
посадовець обіцяв не перешкоджати роботі приватного лікаря
Служба безпеки України задокументувала начальника однієї з податкових інспекцій Державної податкової служби Сумщини на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від приватного лікаря.
1
За попередніми даними досудового слідства, керівник податкової інспекції вимагав від лікаря, власника медичного кабінету, кошти за нестворення штучних перешкод у веденні бізнесу. Свої «послуги» зловмисник оцінив у $1 тисячу.
Правоохоронці затримали фігуранта згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в одному з райцентрів Сумщини поблизу місця роботи під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.
4
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Перевіряється інформація щодо можливої причетності фігуранта до інших епізодів незаконної діяльності.
Заходи із викриття протиправної схеми проводили співробітники Управління Служби безпеки України у Сумській області спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури.
Пресслужба СБУ в Сумській області

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області