«ДИТИНСТВА СВІТ ЧАРІВНИЙ»

1 червня у відділенні « Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю» відбулося веселе, захопливе свято. До вихованців відділення завітали казкові герої, які дуже розвеселили не лише дітей, але й дорослих, які не менш захопливо спостерігали за дійством, що розгорталося на сцені.
01062021
На свято завітали почесні гості : секретар міської ради Людмила Григорівна Васянович, керуючий справами виконавчого комітету Лариса Анатоліївна Громак, начальник управління  соціального захисту населення Руслан Володимирович Павленко, та представники Глухівського об’єднаного управління  ПФУ в Сумській області Шелеміна  Олена Володимирівна та Новикова Світлана Григорівна з подарунками.  
Людмила Григорівна привітала всіх присутніх зі святом та вручила від міського голови  Надії Вайло  солодкі подарунки. 
Цього року вперше на свято завітали представники Всеукраїнської федерації «Вадо-кай Україна» паро-спортсмени міста Суми та спортсмени Самураї міста Глухів, які продемонстрували ката (уявний бій з противником) та куміте. Все присутні були в захваті та отримали масу позитивних емоцій.
01062021 1
Вихованцям  реабілітаційного відділення та їх батькам працівники установи запропонували:  яскраві тату, аквагрим обличчя , імпровізований салют  з мильних бульбашок, а також смачні млинці.    
Також великим попитом у дітлахів та дорослих користувались безкоштовно наданий батут  приватним підприємцем Віктором Косинським.
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради щиро вдячний Надії Вайло, міському голові, ТОВ «Велетень», Глухівському об’єднаному управлінню  ПФУ в Сумській області, кав’ярні «Мr  Coffe», Світлані Васильєвій, Віктору Косинському, Валерію Шумицькому, Олександру Сліпенко за фінансову підтримку та допомогу в організації свята.    
Тамара Ярина, директор
КУ ЦНСП Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області