ЗАКІНЧИЛИСЬ НАВЧАННЯ ТЕРОБОРОНИ

Сьогодні після двотижневих навчальних зборів додому повернулись глухівські резервісти. На урочистому підведенні підсумків всім були вручені подяки і грамоти.
terob 2
Навчання проходили на території Шосткинської територіальної громади з 12 по 26 травня 2021 року. Комплектування 153 об’єднаного батальйону територіальної оборони в кількості 350 резервістів та військовозобов’язаних відбувались силами Шосткинського, Ямпільського, Середино-Будського, Глухівського, Кролевецького військоматів. З вітальним словом на заході до присутніх звернулася голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, голова Шосткинської районної державної адміністрації Оксана ТАРАСЮК.
Від Глухівської територіальної громади у навчальних зборах взяли участь 25 резервістів, що перебувають на військовому обліку у Глухівському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Міська рада сприяла в організації заходів територіальної оборони, забезпечивши перевезення резервістів до місця навчання та придбавши засоби дезінфекції та особистої гігієни.
Основною метою навчань було відновлення та вдосконалення навичок з володіння зброєю, вогневої, тактичної підготовки, злагодженість підрозділів для виконання бойових завдань. Відпрацьовувались завдання з охорони та захисту державного кордону; контроль населених пунктів; охорони органів державної влади; посилення охорони критичних об’єктів, мостів; несення служби на блокпостах.
terob 1
Перший заступник міського голови Глухівської міської ради Олексій ТКАЧЕНКО з нагоди закінчення навчальних зборів подякував військовозобов’язаним за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у підтриманні високої бойової готовності, зразкову військову дисципліну вручив грамоти та підкреслив, що впевнений, що навіть у найскладніших умовах вони залишатьсяся вірними українському народові. Всі отримали грамоти міського голови.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області