ТУБЕРКУЛЬОЗ – ВИЛІКОВНИЙ

Туберкульоз займає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства. Він не ліквідований в жодній країні світу.  Починаючи з 90-х років ХХ сторіччя помітно зросла розповсюдженість туберкульозу у всьому світі, в тому числі і на Україні. Третина населення Земної кулі інфікована туберкульозною паличкою.

tes61

Навряд чи багато хто з нас всерйоз замислюються про те, наскільки заразний туберкульоз і наскільки він небезпечний. Насправді ж, можливість заразитися туберкульозною інфекцією є на сьогоднішній день абсолютною реальністю.
До дня Всеукраїнської боротьби із захворюванням на туберкульоз на базі Глухівського міськрайонного Сектору філії Державної установи «Центр пробації» з метою підвищення поінформованості умовно засуджених про небезпечність туберкульозу фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради Мухою Оленою Олександрівною було проведено акцію «Разом подолаємо туберкульоз».
На початку заходу Муха О.О. ознайомила всіх присутніх з історією хвороби, симптомами, джерелами зараження, діагностуванням та формами хвороби і окремо зупинилась на питані середовища хворих. Звернули увагу на актуальність даної проблеми, способи профілактики та лікування. В кінці акції було роздано всім присутнім брошури «Туберкульоз –серйозна загроза для здоров’я!» 
Пам’ятайте!!! Туберкульоз виліковний! Дотримання правил особистої гігієни та виконання всіх рекомендацій, вбереже Вас від захворювання на туберкульоз.  

За інформацією
територіального 
центру
соціального обслуговування 
населення

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області