Старости об'єднаних територіальних громад вчаться дистанційно

Сумське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з Державним навчальним закладом «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» та Сумським місцевим центром знадання безоплатної вторинної допомоги провели онлайн-навчання для старост об’єднаних територіальних громад.
Сьогодні, 24 червня, в режимі онлайн відбулося навчання за темою: «Нотаріальні дії, які вчиняються посадовими особами органів місцевого самоврядування та надання роз’яснення щодо окремих питань затвердження на посаду, повноважень та статусу старост».
Присутні обговорили питання щодо засвідчення справжності підписів на заявах, роль старост як однієї з найважливіших складових децентралізації, питання щодо спадкування за законом та за заповітом  тощо.
У заході взяли участь виконавчий директор Сумського Регіонального відділення АМУ Володимир Дериземля, директор ДНЗ «Сумський центр ПТО ДСЗ» Михайло Гузь та заступник директора Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Наталія Шестерніна.
Навчання організоване із застосуванням технологій дистанційного навчання, значна кількість старост взяли участь у заході онлайн. Подібні заходи плануються щомісячно.
Після завершення навчання старости отримають сертифікати.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області