ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

Глухівська державна податкова інспекція повідомляє, що за січень 2023 року взято на облік 18 новостворених платників податків, в тому числі – 5 юридичних осіб та 18 фізичних осіб–підприємців. Припинено 28 платників податків, в тому числі юридичних осіб – 5 та фізичних осіб – підприємців – 23.
Оброблено 53 відомості, що надійшли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 72 повідомлення про об’єкти оподаткування (об’єкти, які пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність).
Станом на 31.01.2023 року на обліку перебуває 71 платник ПДВ, в тому числі 14 фізичних осіб – підприємців та 57 юридичних осіб. Реєстр страхувальників налічує 2158 платників, в тому числі 320 юридичних осіб та 1838 фізичну особу.
Протягом місяця зареєстровано 2 реєстратора розрахункових операцій, 8 книг обліку розрахункових операцій.
Прийнято та зареєстровано 38 заяв на отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Видано 142 картки платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
Станом на 31.01.2023 року Глухівською державною інспекцією до реєстру волонтерів включено 2 фізичних особи.
Надано 195 усних консультацій платникам податків щодо користування електронними сервісами обслуговування платників податків. На інформаційних стендах у місцях прийому суб’єктів звернень (ЦОП Глухівської ДПІ) розміщено повну інформацію щодо переліку електронних сервісів ДПС.
Працівниками ЦОП Глухівської ДПІ постійно проводиться роз’яснювальна робота з платниками податків щодо переваг користування електронними сервісами ДПС, зокрема ІТС «Електронним кабінетом платника», проводяться тренінги, практикуми  з платниками податків щодо вдосконалення практичних навичок користування «Електронним кабінетом платника», надається практична допомога відвідувачам при заповненні документів та генеруванні ключів електронного цифрового підпису.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області