Як отримати інформацію про стан розрахунків платника з бюджетом через Електронний кабінет та сплатити податки без помилок!

Головне управління ДПС у Сумській області звертає увагу платників на можливість отримати інформацію про СТАН РОЗРАХУНКІВ З БЮДЖЕТАМИ ТА ЦІЛЬОВИМИ ФОНДАМИ через приватну частину Електронного кабінету платника.
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний портал ДПС. Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).
Для отримання витягу щодо стану розрахунків платника з бюджетом та фондами платник податків має можливість надіслати Запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом та цільовими фондами через приватну частину Електронного кабінету, меню «Заяви, запити для отримання інформації». У верхній панелі встановлюється відповідний звітний період та обирається запит з використанням форми «F/J1300203». У наступному вікні в полях «Регіон» та «Район» обирається відповідний територіальний орган ДПС (за замовчуванням встановлено орган ДПС за місцем основної реєстрації) та натискається кнопка «Створити». Поля запиту - найменування, ПІБ, податковий номер платника податку або серія та номер паспорту, дата відправлення запиту – заповнюються автоматично. Заповнений запит необхідно зберегти, підписати та відправити.
Не пізніше 15 робочих днів з дня відправлення запиту платник отримує витяг з інформаційної системи органу ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами. Переглянути (роздрукувати, скачати) витяг можливо в розділі Вхідні/вихідні документи.   
В розділі приватної частини Електронного кабінету «Стан розрахунків з бюджетом» користувач має можливість переглянути інтегровані картки в розрізі податків, зборів, платежів у режимі реального часу.
Також, в розділі «Стан розрахунків з бюджетом» фізичні особи мають можливість сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної системи. Для цього після натискання кнопки «Сплатити» відбувається перехід на сайт платіжної системи та автоматично заповнюються всі необхідні платіжні реквізити. Користувачу достатньо зазначити суму та реквізити платіжної карти.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області