День фізичної культури і спорту

 
 
 
⯑День фізичної культури і спорту щороку відзначається в другу суботу вересня.
▶️Раніше ця дата була ознаменована феєричними масовими святкуваннями. Але, на превеликий жаль, повномасштабне вторгнення рф на територію України внесло свої корективи у життя громади. Пріоритети зараз зовсім інші. Найперше й найголовніше завдання - вибороти свободу і незалежність рідної землі. Серед мужніх, незламних героїв багато представників спортивної спільноти громади. Але кожен зараз воює на своєму фронті, кожен вклад у майбутню перемогу є безцінним. А в боротьбі з панікою та зневірою спорт - надійний помічник.
⯑⯑Тому, незважаючи на постійні повітряні тривоги та загрози, у молодіжному просторі "COLLAB" на території міського стадіону "Дружба" міський голова Надія Вайло відзначила кращих спортсменів громади. Приємно, що серед них - як і ветерани спорту, так і зовсім юні спортсмени. Вони отримали почесні грамоти міської ради та чудові сувенірні футболки з ексклюзивним принтом.
51
⯑Дякуємо усім, хто всупереч складнощам прикладає зусиль для зміцнення і примноження славних спортивних традицій громади, області та України!Дякуємо ЗСУ за можливість займатись спортом та розвиватись попри все.
Щирі вітання та найкращі побажання винуватцям сьогоднішнього свята. Слава Україні!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області