До уваги жителів громади!

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) реалізує проект «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проекту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та де окуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
Для підтримки життєдіяльності територіальних громад та потреб їх мешканців перевозяться продукти харчування, ліки, засоби гігієни, предмети першої необхідності, спальні мішки, електроковдри, електрообігрівачі, дрова, промислові генератори, матеріали для встановлення модульних будиночків та матеріали для швидкого усунення проблем руйнації приміщень та багато інших вантажів.
Якщо Ви маєте можливість допомогти постраждалим громадам, їх мешканцям, внутрішньо переміщеним особам чи дрібним фермерам та /або у Вас є потреба доставити до них необхідні вантажі, - звертайтеся за електронною адресою:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Логістика та перевезення вантажів організовуватиметься за рахунок проекту «Згуртовані громади».

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області