ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. 10 листопада 2006 року Указом Презедента України встановлено 14 грудня «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС». Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ. Ціною свого життя і здоров’я, під великими дозами опромінення вони зупинили невидимого і дуже підступного ворога. Більше 6 тисяч ліквідаторів, одні з перших кинулись на ліквідацію аварії. На жаль, не всі вийшли з того пекла живими, багатьох не стало згодом.
 Висловлюємо щиру подяку за Ваш неоціненний подвиг, героїзм і мужність. Ви відважно кинулися до боротьби аби усунути наслідки аварії, не чекаючи ні нагород, ні відзнак, навіть не усвідомлюючи усієї небезпеки на яку наражалися.
14 грудня було проведено мітинг-реквіум з вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Почесними грамотами  міської ради були нагороджені ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС: Муковоз Володимир Анатолійович, Самодєлов Микола Іванович та Стеценко Микола Дмитрович. На мітингу виступили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Маріанна Васильєва зі словами вдячності та учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, лікар за фахом та патріот за покликанням душі Федченко Іван Іванович.
Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Бажаємо Вам і вашим родинам міцного здоров’я, терпіння, щастя та усіх благ. Нехай сонце зігріває Вас своїм теплом ще багато-багато років!
 Ми у невідплатному боргу перед Вами!!!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області