МЕМОРАНДУМ ПРО ПАРТНЕРСТВО

⯑ Глухівська міська рада підписала Меморандум про партнерство та співпрацю з Покровською селищною радою Дніпропетровської області
373705322 765496765586919 2330939797982062376 n
Документ підписали очільниці громад Надія ВАЙЛО і Світлана СПАЖЕВА. Серед напрямків співробітництва – забезпечення продовольчої безпеки територіальних громад.
Угода укладена після участі представників Глухівської громади у семінарі з питань реалізації Програми продовольчої безпеки громади, який був організований Програмою «U-LEAD з Європою», Дніпропетровською обласною ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» та Покровською селищною територіальною громадою.
Глухівська територіальна громада стала однією з 20 цільових територіальних громад Центру та Сходу України, відібраних для участі в семінарі. Спікери всебічно висвітлили дане питання, організували обмін досвідом, діяльність тематичних робочих груп.
«Під час відвідання Покровської громади ми детально познайомились з роботою селищного логістичного центру. У Покровську успішно шукають ринки збуту для місцевих виробників, забезпечують продуктами ЗСУ і постраждалих від війни. Цей досвід і вирішено покласти в основу нашого співробітництва», - зазначає начальник управління соціально-економічного розвитку Людмила СУХОРУЧКІНА.
Навчаємось. Шукаємо партнерів. Розбудовуємо громаду.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області