ПРИВІТАЛА ЮНИХ ГЛУХІВЧАН

⯑ Міський голова Надія ВАЙЛО привітала юних глухівчан Микиту НІКОЛАЄНКА та Івана ТРОФИМЕНКА з перемогою у Міжнародній онлайн-олімпіаді з ментальної арифметики. Діти разом із батьками і директором міжнародної мережі клубів ментальної арифметики Indigo Mental Club Глухів Ельвірою ХАЛІУЛЛІНОЮ були запрошені у міську раду.
10002
За словами очільниці громади, сьогодні надзвичайно важливо продовжувати вчити дітей і розвивати їх у всіх сферах. Тому здобутки цих дітей є своєрідним прикладом української незламності.
8-річний Микита є майстром ментальної арифметики 2 рівня, ТОП-10 Міжнародної онлайн-олімпіади 2 рівня. 11-річний Іван – майстер ментальної арифметики «всі правила», ТОП-10 Міжнародної онлайн-олімпіади рівня «анзан».
10003
Пані Ельвіра повідомила, що у важкі часи війни більше 20 дітей у Глухові продовжують шліфувати свою майстерність у цьому напрямку. До повномасштабного вторгнення займалось значно більше. До речі, всі юні студенти глухівського клубу, які виїхали за кордон, навчаються на клас вище однолітків, адже їхні академічні успіхи (особливо з математики) дуже високі. Адже ментальна арифметика вчить не тільки феноменально швидко рахувати – діти зазвичай легше справляються з навантаженнями, стають зібраними і стресостійкими.
10001

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області