ЗУСТРІЧ З ПІДПРИЄМЦЯМИ

Місцеві підприємці дізнались, як жити в епоху РРО/ПРРО.
100220221
⯑ Як вести облік товарів, що застосовувати, коли пропав інтернет чи зламався сам реєстратор розрахункових операцій? Що робити, щоб податкова не приходила з перевірками?
Актуальність і важливість комунікації на тему застосування РРО/ПРРО, використання електронних сервісів та новацій податкового законодавства підтвердила кількість місцевих бізнесменів, які прийшли на зустріч із представником податкової служби: у залі міської ради зібралось більше сотні чоловік, ще стільки ж долучились до прямого ефіру.
100220222
⯑ Начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Сумській області Юрій ШАХОВ дав одну універсальну пораду: «Ви виконуєте всі вимоги законодавства, а ми не приходимо з перевірками».
Він виявився настільки чудовим лектором, що навіть після півторигодинного семінару його не хотіли відпускати глухівські підприємці. Люди підходили за консультаціями, порадами.
1002202222
☝ Приєднуйтесь до нашої сторінки, ставте ПОДОБАЄТЬСЯ – і ви гарантовано отримуватиме всі новини, анонси, коментарі від Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області