Проведено тренінг «Усвідомлене батьківство»

26 січня 2022 року відділенням соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради був організований тренінг для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
26011tc
На зустріч з родинами був запрошений викладач, практичний психолог Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка Юрій Рябко, який провів тренінг на тему: «Усвідомлене батьківство».
Під час тренінгу батьки висловили свої очікування від заходу, встановили правила роботи в групі, кожен з них озвучив свій варіант поняття «Усвідомлене батьківство».
26011tc 1
В ході заходу тренер зупинився на засадах відповідального батьківства, навчив батьків визначити життєві цілі і цінності, планувати власне життя та шукати ресурси для досягнення успіху. Також для учасників заходу були проведені вправи направлені на розвиток ефективних навичок батьківського спілкування з власними дітьми.
Слід відмітити активність та позитивний настрій учасників тренінгу, які охоче брали участь у дискусіях, висловлювали свої думки та ставили запитання.
 
За інформацією Комунальної установи
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області