НОВІ ДУШОВІ + нові фото

Глухівські спортсмени на міському стадіоні «Дружба» тепер можуть користуватись новими душовими та туалетами.
stadion2
Це стало можливим після завершення ремонту кімнат гігієни у так званому підтрибунному приміщенні стадіону.
За кошти міського бюджету у жовтні місяці минулого року були закуплені матеріали на 194 тис.грн, ще у 198 тис.грн обійшлися послуги з ремонту. Роботи виконувало ТОВ «Еталон часу».
271797314 455742292602924 432891899606103180 n
В результаті поміняні вікна, перегородки, відреставровані капітальні металеві конструкції даху, встановлено новий бойлер. Сучасні кахлі, сантехніка – і колишні страшнючі приміщення із чорною цвіллю і вічними протягами не пізнати.
stadion1
Як поінформував в.о. начальника відділу молоді та спорту Глухівської міської ради Олександр НИКИТЧЕНКО в цьому році ремонт у адмінбудівлі буде продовжено. «На 2022 рік у міському бюджеті заплановано ще 500 тисяч гривень. Визначились, що першочергово треба оновити систему опалення і відремонтувати коридор. Будемо щороку планомірно робити невеликі обсяги. Це позиція міського голови і депутатів. Як на мене, це приміщення абсолютно недооцінене, а тут є, крім роздягалень для футболістів, і великий зал, і кілька приміщень приблизно по 20 квадратів. Років п’ять тут уже орендує площу студія повітряної гімнастики. У Глухові постійно говорять про побудову нового спорткомплексу, але особисто я дуже сумніваюсь, що це реально. А от привести в порядок стадіон – реально. І зробити тут молодіжний простір, тенісний гурток чи тренажерний зал – та будь-що реально», - говорить він.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області