Засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків

23 грудня 2021року відділенням соціальної роботи спільно з практичним психологом  Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради було організовано засідання групи взаємопідтримки прийомних батьків.
изображение viber 2021 12 23 16 00 50 457
На зустріч з прийомними сім’ями був запрошений викладач, практичний психолог Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка Юрій Рябко, який провів тренінг на тему: ««Профілактика емоційного вигорання».
Під час практичної частини учасники заходу ознайомилися зі спеціальними вправами для профілактики та усунення емоційного вигорання та на заключному етапі для учасників заходу були проведені релаксаційні вправи на подолання симптомів синдрому емоційного вигорання.
В ході відкритого діалогу кожен з учасників поділився власною історією батьківства та розповів про труднощі з якими стикалися та успіхи яких досягли  в процесі функціонування. Сподіваємося, що зустріч була корисною та кожен отримав те, чого потребував, хтось – слушну пораду та настанову, а  інший – прості слова підтримки, які часом так необхідні в повсякденному житті.
За інформацією Комунальної установи
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області