ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Щороку з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Дуже важливо знати правові основи запобігання різним проявам насильства, знати, що кожна людина є захищеною у нашій державі.
c1
На передодні акції, 24 листопада 2021 року на базі Шосткінського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Муха Олена Олександрівна -  фахівець із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради та Хоруженко Артем Олексійович – провідний інспектор Шосткінського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області провели тренінг «Ми – проти насильства!»
c2
На початку  тренінгу Муха Олена разом з присутніми  обговорили поняття: що таке насильство, його види, розібрали декілька практичних вправ, де кожен міг себе спробувати як у ролі кривдника так і у ролі потерпілого, намагались знайти правильні шляхи вирішення даної ситуації. Потім Хоруженко Артем, ознайомив учасників з законодавчими акти та адміністративними покаранями.
В кінці заходу зупинилися на понятті булінгу (цькування) та мобінгу, зробили висновки, щодо актуальності теми в наш час. Присутнім роздали буклети «Як протистояти домашньому насиллю» та ще раз підкреслили, що захист починається з нас самих.
За інформацією КУ«Центр надання соціальних послуг»
Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області