ОТРИМАЛИ ЗЕМЛЮ ПІД БУДІВНИЦТВО

Напередодні Дня захисників і захисниць України 128 ділянок по вулиці Івана Виговського шляхом публічного жеребкування були розподілені між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО/ООС та зареєстровані на території Глухівської міської ради.
12102021 6
Безпосереднє жеребкування було доручено проводити голові громадської організації «Глухівська спілка учасників АТО» Дмитру ФЕДЧЕНКУ. За згоди присутніх першими розподілили землю для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд двом сімейним парам, які звернулись з проханням виділити їм суміжні ділянки. Далі кожному випадала певна адреса.
12102021 7
Міський голова Надія ВАЙЛО привітала зал з прийдешнім Днем захисників і захисниць України, побажавши міцного здоров’я і успіхів. Вона сказала, що гордиться кожним жителем громади, хто захищав і захищає Україну, і висловила сподівання, що скоро на новій вулиці з’являться будинки.
12102021 8
Спілка учасників АТО поінформувала присутніх, що 14 жовтня планується урочиста хода. Початок о 9 ранку біля військкомату.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області