ЗІ СВЯТОМ, БІБЛІОТЕКАРІ!

Міський голова Надія ВАЙЛО привітала із професійним святом колектив Комунальної установи «Глухівська публічна бібліотека».
b 30 1
Директор установи Тамара ПРИВАЛОВА коротко розповіла про останні надходження, заходи, події і творчі задумки. Звернула увагу, що позиція керівництва громади направлена на підтримку, наприклад, у селах книгозбірні переводяться у нові приміщення, де взимку є опалення. Зокрема, покращились умови бібліотек у Баничах і Перемозі.
b 30 2
Очільниця громади відзначила особливу місію бібліотек, подякувала за величезну роботу, зазначивши, що підтримка від місцевої влади була і буде. Щодо креативності і пошуку нових форм роботи, то це – обличчя глухівської бібліотеки. Так, сьогодні кожен відвідувач з нагоди свята може пригоститись спеціальною водичкою, яка викликає «сильне бажання до читання».
✅ Почесною грамотою Глухівської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек отримали бібліотекарі І категорії відділу обслуговування, соціокультурної, інформаційної та маркетингової діяльності
Валентина БУТ та Любов ОСИПЕНКО.
b 30
Добрі слова вітань адресували всім працівникам бібліотек громади заступник міського голови Маріанні ВАСИЛЬЄВА і начальник відділу культури Олена САМОЩЕНКО.
⯑ Долучитись до вітань може кожен, залишивши у коментарях ⯑ або навіть ⯑

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області