З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

30 вересня, у день святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, Україна відзначає День усиновлення. Це свято для дітей, які набули люблячих та дбайливих батьків, свято родин, які взяли на себе відповідальність за долю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Невимовно раді, що в нашій громаді теж є ті, про кого кажуть, що вони  народжують серцем. Їх називають по-різному: усиновителями, опікунами, прийомними батьками, батьками-вихователями. А по суті – вони просто Батьки, бо їх так називають діти.
Висловлюю велику вдячність кожній родині, яка дала затишок, спокій і любов дітям, що з різних причин виявились обділеними ласкою біологічних батьків. Низький уклін тим, хто не злякався труднощів і виховує сьогодні таких дітей.
Користуючись нагодою, звертаюся і до тих мешканців нашої громади, хто зараз ще обмірковує своє рішення. Не вагайтеся, візьміть дитину у родину! Посмішки щасливих дітей, які даруватимуть вам радість, тепло, впевненість у майбутньому, будуть для вас справжньою винагородою. Нехай у ваших оселях завжди панують щастя, благополуччя, любов та взаєморозуміння!
З Днем усиновлення!
З повагою міський голова Надія ВАЙЛО

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області