КОЛИ ВСТУПЛЯТЬ В СИЛУ НОВІ ТАРИФИ НА ТЕПЛО?

⯑ Цікаво, скільки коштуватиме медогляд для бажаючих служити за контрактом? Кого звільнили від сплати за харчування у школі? Коли вступлять в силу нові тарифи на тепло?
1509 1
Читаємо про рішення виконкому Глухівської міської ради від 14 вересня. ⯑⯑
✅ АНАЛІЗИ і ОГЛЯД
У Переліку платних медичних послуг КНП «Глухівська міська лікарня» з’явився медогляд для тих, хто готується до військової служби за контрактом. Директор закладу Валентина БАРАХОВИЧ повідомила, що за цю послугу закладу не сплачує ні держава, ні роботодавці, тож має бути затверджений тариф обстежень вузькими спеціалістами і лабораторних досліджень. Так, для жінок це коштуватиме 1128 грн, для чоловіків – 994 грн.
✅ НА ПЕРІОД УЧАСТІ В ООС
9 учнів шкіл звільнені від сплати за харчування, поки їхні батьки беруть безпосередню участь в операції Об’єднаних сил на території Донецької і Луганської областей. Ще одна дитина із родини вимушених переселенців звільнена до кінця року.
✅ ПІДТРИМАТИ ДИТИНУ
Члени виконкому схвалили внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення. Так, матеріальної допомоги потребує дитина з рідкісним захворюванням – фенілкетонурією. Для придбання специфічних продуктів харчування їй пропонується щомісячно 3 тис.грн.
Остаточно затвердити рішення мають депутати на найближчій сесії.
✅ ТАРИФ НА ТЕПЛО
Більше години тривала дискусія щодо підвищення тарифів на теплову енергію. Директор КП «Глухівський тепловий район» Микола КОЛОША разом з економістами підприємства надав розгорнуті аргументи і розрахунки нового тарифу, підкресливши, що наше підприємство єдине, хто має прямий договір з «Нафтогазом».
У зв’язку із зростанням витрат на оплату праці, тарифів на електроенергію, водопостачання, цін на паливо та ін. нові тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання збільшаться на 15%, для бюджетних організацій – на 20%.
Тарифи будуть введені в дію після набуття чинності публічних договорів на надання відповідних послуг, укладених відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги».
1509 2
✅ РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО
Члени виконкому у своїй більшості не схвалили проєкт Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено відповідне адмінстягнення. Мова йшла про організацію робочих місць на комунальних підприємствах за рахунок міського бюджету для тих громадян, з яких примусово стягуються аліменти. При обговоренні звучало, що фінансові можливості бюджету громади обмежені. Нагадаємо, на 2021 рік на цю програму планувалось 100 тис.грн.
Детально з усіма рішеннями виконкому можна ознайомитись на офіційному сайті Глухівської міської ради https://docs.hlukhiv-rada.gov.ua/ у розділі «Документи»
 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області