ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

11 серпня 2021 року з метою підвищення поінформованості та профілактики здорового способу життя на базі Шосткинського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області для умовно засуджених фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Мухою Оленою Олександрівною було проведено акцію "Обери здоров’я – обери життя! ".
TC11082021
Вести здоровий спосіб життя зараз модно і зовсім не складно - потрібно дотримуватись лише деяких основних принципів.
В ході акції було обговорено поняття що таке здоров’я, складові здоров’я, здоровий спосіб життя, основні чинники здорового способу життя, а саме: відмова від шкідливих звичок (куріння, алкоголь, наркотики), правила особистої гігієни, добрий сон, режим дня, правила харчування, активний відпочинок та гарний настрій. Також учасникам акції було запропоновано практичні асоціативні вправи: З чого починається здоров’я.
Пам’ятайте, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.  
За інформацією КУ «Центр
надання соціальних послуг»
Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області