ЩО ПОГОДИВ І ДОЗВОЛИВ ВИКОНКОМ

❗ Ви вже знаєте, скільки платитимуть батьки за навчання у школі мистецтв? Хто з перевізників виграв конкурс на міських маршрутах №4-П і 7-П? Чому приміщення по вул.Києво-Московській, 41 перейшло на баланс відділу освіти? Ці та інші питання сьогодні, 11 серпня, розглянув виконком під головуванням міського голови Надії ВАЙЛО.
v 11082021
✅ФОРТЕПІАНО – 150 грн
У новому навчальному році ( з 01.09.2021 р. по 31.08.2022 р.) щомісячні розміри батьківської плати за навчання в комунальному закладі «Глухівська школа мистецтв ім. Максима Березовського» Глухівської міської ради становитимуть:
Домра, бандура – 100 грн
Скрипка – 130 грн
Фортепіано, баян, акордеон, флейта, хор (0 клас), хорове відділення, образотворче відділення, хореографія - 150 грн
Вокал, гітара - 200 грн.
✅ ШКОЛА РАННЬОГО РОЗВИТКУ ПЕРЕЇДЕ
Виконком надав дозвіл на безоплатну передачу майна комунальної власності з балансу відділу культури на баланс відділу освіти вбудованого нежитлового приміщення загальною площею 150,5 кв.м за адресою: м. Глухів, вул. Києво-Московська,41.
Заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА повідомила, що, на жаль, відкритий у 2020 році у цьому приміщенні (колишній РАЦС) так званий Центр розвитку та дозвілля за півтора роки так і не зміг стати популярним місцем дозвілля для дітей, підлітків і молоді, як це планувалось. Неодноразові моніторинги показували, що заклад більшість робочого часу пустує, і лише зрідка там перебувають 3-4 дитини. Вона підкреслила, що при цьому посада культорганізатора не скорочується, вона як працювала, так і працюватиме у міському палаці культури.
Як прокоментувала секретар міської ради Людмила ВАСЯНОВИЧ, у це приміщення переїде «Школа раннього розвитку» міського ЦПО. Цей гурток для дітей 4-6 років дуже затребуваний, батьки навіть записуються у чергу, бо місць для всіх бажаючих не вистачає.
✅ НОВИЙ-СТАРИЙ ПЕРЕВІЗНИК
Затверджено протокол засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування № 4-П «вул. Джерельна – Центр - вул. Некрасова», № 7-П «вул. Веригінська – центр – вул. Покровська» у звичайному режимі руху.
Переможцем конкурсу став ФОП Олег Дмитренко, який обслуговував ці маршрути і раніше.
✅ СХЕМА ЗАТВЕРДЖЕНА
Виконком затвердив Схему санітарного очищення населених пунктів на території Глухівської міської ради. Цей важливий документ розроблявся ліцензованою організацією, пройшов етапи узгоджень і експертиз. На його розроблення з міського бюджету у минулому році було виділено 70 тис.грн
✅ ДОЗВІЛ НА УТЕПЛЕННЯ
Надано дозвіл громадянці П. на утеплення стіни квартири у будинку по вул. Терещенків,8. Власник житла зобов’язаний поліпшення якостей зовнішньої стіни виконати згідно з проєктною документацією, колір стін погодити з відділом містобудування та архітектури міської ради та постійно підтримувати зовнішній вид стіни в належному технічному та естетичному стані.
v 11082021 1
☝ Нагадуємо, з усіма рішеннями виконкому і міської ради можна ознайомитись на офіційному сайті Глухівської міської ради в розділі «Документи»

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області