ВЗЯЛИСЬ ЗА ПАРК і ФОНТАН

У селі Перемога методом толоки місцеві жителі відновлюють колись шикарний дитячий парк. За словами старости села Олександра ПОЛЯТИКІНА, вже більше двох тижнів періодично на різних локаціях працюють 20-30 людей.
remont peremoga2
Він розповідає, що дитячий парк біля школи був гордістю жителів села, але в реальності вже багато років вони споглядали розібрану цегляну огорожу, зняті дахи будиночків, поламані лавочки.
remont peremoga
- Звісно, було б простіше найняти бригаду будівельників, але ми розуміли, що це все гроші. Обговорювали і прораховували все з першими заступником Олексієм ТКАЧЕНКОМ і начальником відділу контролю за благоустроєм Русланом КЛЄЙНШМІДТОМ. В результаті вийшли на таку схему: за кошти міського бюджету нам купують будматеріали, а роботи беремо на себе, - розповідає староста.
Так, на 13,2 тис.грн привезли цегли, фарби, цементу, а місцеві чоловіки і жінки із своїм інструментом і спільною вірою у результат вже кілька разів виходили на толоку.
remont peremoga1
Вже відновлено кладку огорожі, розпахані клумби, викорчовані хащі. Зроблено багато, але багато ще попереду.
Головною родзинкою парку має стати відновлений фонтан: зараз комунальне підприємство вивчає технічні можливості запуску.
Парк відпочинку прийме селян і гостей Перемоги вже 7 серпня, на День села.
pngwing.com 1

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області