КОНКУРС НА СТВОРЕННЯ СИМВОЛІКИ ШОСТКИНСЬКОГО РАЙОНУ

З метою збереження історичної та культурної спадщини, формування у мешканців територіальних громад почуття патріотизму, поваги, любові до рідного краю та національної свідомості, вшанування народних традицій оголошується конкурс на розроблення офіційної символіки - герба та прапора Шосткинського району.
До участі у конкурсі запрошуються всі територіальні громади Шосткинського району. Учасники можуть подати як одну, так і декілька конкурсних робіт у різних номінаціях.
Вимоги до ескізу герба та прапора району:
  • - ескіз герба Шосткинського району повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А-4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, у тому числі і комп’ютерна графіка. Ескіз герба повинен відображати характерні особливості територіальних громад, що входять до складу району, містити малюнки або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати Шосткинський район серед інших районів. Повторення специфічних для гербів інших районів символів і знаків, не допускається;
  • - ескіз прапора Шосткинського району повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А-4. Робота має бути здійснена в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, у тому числі і комп’ютерна графіка. На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.
На конкурс зі створення ескізу герба та прапора району учасник подає (надсилає) такі документи:
  • - заявку на участь у конкурсі за встановленим зразком;
  • - кольорове зображення герба району (на аркуші паперу формату А-4 та в електронному вигляді у форматі jpg, рng або gif з розширенням не менше 600 dрі);
  • - короткий опис герба із зазначенням значення зображених елементів, символів (на аркуші паперу формату А-4 та в електронному вигляді у форматі dос, dосх)
Конкурсні роботи надсилаються поштою або подаються до Шосткинської районної ради безпосередньо за адресою: вул. Свободи, 54, м. Шостка, Сумська область, 41100.
- кольорове зображення прапора району (на аркуші паперу формату А4 та в електронному вигляді у форматі jpg, рng або gif з розширенням не менше 600 dpi)
- короткий опис прапора із зазначенням значення його кольорової гамми та зображених на ньому елементів і символів (на аркуші паперу формату А-4 та в електронному вигляді у форматі бос, босх).
Термін подачі заявок-до 14 липня 2021 року.
Переможці у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора Шосткинського району одержать грошову винагороду в сумі по 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень.
З Положенням про проведення конкурсу на створення офіційної символіки та складом комісії з визначення переможця конкурсу на кращу офіційну символіку Шосткинського району можна детальніше ознайомитися на веб-сайті Шосткинської районної ради (розпорядження голови районної ради від 14 червня 2021 року № 37) за посиланням https://shostka-rada.gov.ua/

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області