ПІДГОТОВКА ІНВЕСТИЦІЙНИХ МЕНЕДЖЕРІВ

Про впровадження Сертифікаційної програми з підготовки інвестиційних менеджерів
Повідомляємо, що державна наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» та ГО «Ліга інвестиційного розвитку України» започатковують спільний проект щодо підготовки спеціалістів інвестиційних офісів (інвестиційні няні) – найнеобхідніших на сьогодні працівників сфери фандрайзингу для залучення інвестицій у вітчизняні проекти.
Впровадження Програми з підготовки інвестиційних менеджерів створює реальні можливості для запуску всього механізму – від залучення інвестицій та грантів у проекти до їх кваліфікованого супроводу та успішного виконання.
Інвестиційні менеджери – це «рятівники» для громад, малого та середнього бізнесу, для сфери мистецтва, культури та закладів освіти, інших сфер життєдіяльності держави.
19 квітня стартував лімітований відбір кандидатів на проходження першої Сертифікаційної програми з підготовки спеціалістів інвестиційних офісів. Слухачі, окрім набуття знань, будуть здійснювати практичну роботу з підготовки власних інвестиційних проектів та грантових заявок.
 Отримати детальнішу інформацію та зареєструватися можна на офіційному сайті Програми: investment-nanny.com
Початок навчання 20.09.2021
Вартість навчання 36 000 грн.
8 місяців

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області