СКАЖЕМО ПАЛІННЮ - НІ

Паління тютюну — найпоширеніша звичка, яка руйнує здоров'я людини. У наш час боротьба з палінням є не тільки медичною, а й соціальною проблемою. Не зважаючи на існуючі заходи проти вживання тютюну, значних успіхів у його подоланні поки що не досягнуто. Ця шкідлива звичка міцно утримується в побуті людей і продовжує розповсюджуватись.
pali 1
До Міжнародного дня боротьби з тютюнопалінням 26 травня 2021 року на базі Глухівського міськрайонного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області для умовно засуджених фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Мухою Оленою Олександрівною разом з головним спеціалістом відділу «Глухівське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Топрикіним Олександром Сергійовичем було проведено акцію «Палінню скажемо ні!».
pali 2
В ході акції Муха Олена роз’яснила, що таке тютюнопаління, історія розвитку, вплив на організм та на оточуючих. Окремо зупинилися на питанні паління серед молоді, особливо підлітків. Звернули увагу на активне і пасивне паління. Обговорили актуальність користуванням електронними сигаретами і дійшли висновку, що вони ще більше шкоди приносять нашому організму.
Потім до слова було запрошено Топрикіна Олександра, який звернув увагу присутніх на законодавчі документи, ознайомив з відповідальністю за порушення правил поведінки у громадських місцях та попередив про штрафи.
В кінці акції було роздано буклети «Молодь обирає здоровий спосіб життя», підбили підсумки, що паління не лише шкодить нашому здоров’ю, а ще змушує не економічно розподіляти власні кошти та призводить до залежності і проблем з законом. 
Будьте розважливі та слідкуйте за своїм здоров’ям і здоров’ям оточуючих.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області