ТРЕНУВАННЯ НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ

Сьогодні, 26 травня, в міському парку відбулось  тренування зі слухачами Університету третього віку «Активне довголіття» факультету здоровий спосіб життя КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради під керівництвом голови клубу «Мужнісь» та тренера з міжнародною сертифікацією з TRX Suspension training Кирила ЯЩЕНКА.
terc26.05.2021
Пенсіонери не робили звичайний для всіх комплекс вправ, а займались сучасними вправами під керівництвом досвідченого тренера!
Тренуючись за допомогою   підвісної  системи TRX Suspension training ви одночасно пропрацьовуєте всі групи м’язів і навіть ті зони, які зазвичай задіяти найскладніше. Ви можете варіювати навантаження на основні м’язи і м’язи стабілізатори, просто міняючи техніку виконання вправ, розташування і висоту петель. Тренування не передбачає використання жодного додаткового інвентарю – тільки активна робота з власною вагою. TRX підходить для людей з різним рівнем підготовки, в тому числі і для початківців.  За рахунок перенесення ваги тіла, знімається навантаження з суглобів, вони стають еластичними, а ще формується сильний м’язовий корсет і промальовується рельєф. До результатів TRX можна віднести і прекрасне почуття балансу-простіше управляти власним тілом.
terc26.05.2021 1
Регулярні заняття на TRX допомагають підтримувати чудову поставу, красиві ноги і елегантну ходу.
Всім присутнім дуже сподобалось займатись на підвісній системі TRX! Дякуємо голові клубу «Мужність» Кирилу ЯЩЕНКО за продуктивне тренування і сподіваємось на подальшу співпрацю!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області