ЩО ПРИЙНЯЛИ НА ВИКОНКОМІ

Сьогоднішнє засідання виконкому було багатим на обговорення і тривало більше трьох годин: 20 питань вимагали виважених рішень.
vykonkom
ДЕ ВТРАЧАЄТЬСЯ ТЕПЛО?
Найдовше і дуже скрупульозно розглядалось питання споживання енергоносіїв та комунальних послуг за січень-квітень 2021 року. За інформацією начальника фінвідділу Алли ОНИЩЕНКО порівняно з таким же періодом минулого року в цілому по місту споживання тепла збільшилось на 41%. Міський голова Надія ВАЙЛО звернула увагу, що при цьому в очі кидається і викликає багато питань велика різниця по різним комунальним закладам: при однакових погодних умовах одні мають збільшення споживання тепла на 3,6%, а інші – на 70%. Були заслухані і керівники кількох навчальних закладів (дитсадок «Ромашка», школи №2 і№5), і різні думки членів виконкому.
vykonkom 1
 
Очільниця громади дала завдання проаналізувати ситуацію, вивчити досвід інших громад, тих же сільських шкіл, запропонувати шляхи економії, модернізації, ремонту тощо з тим, щоб у наступному сезоні уникнути неконтрольованих втрат ресурсів.
- Мушу констатувати, що на оплату комуналки по освіті, медицині і культурі ми витратили більше від минулорічного на 3,2 млн грн. Так, була холодна зима, було двічі збільшення вартості газу. Але при цьому, думаю, всі розуміють надважливість питання енергоефективності, тож працюймо в цьому напрямку, - сказала Н.Вайло.
РЕКОМЕНДОВАНО УКЛАСТИ КОНТРАКТИ
Відповідно до Положення про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників підприємств, що належать до комунальної власності Глухівської міської ради, виконком затвердив результати конкурсу на заміщення вакантних посад директорів комунальних підприємств «Глухівський водоканал» та «Житловий комунальний центр».
Міському голові рекомендовано призначити Володимира ТАРАСЮКА на посаду директора водоканала, а Владислава ПАВЛИКА – житлового комунального центру, і укласти з ними контракти на 1 рік з продовженням терміну його дії (пролонгацією) на 3 роки за умови успішного управління підприємствами.
ТАРИФ для «ДУНАЄЦЬКОГО»
Розглянувши заяву директора КП «Дунаєцьке» В.М. Ковальпро встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання та розрахунки економічно обґрунтованих витрат на послугу з централізованого водопостачання у зв’язку із зростанням тарифу на електроенергію та підвищенням рівня мінімальної заробітної плати, встановлено тариф на послугу для населення у розмірі 12,35 грн. за 1 куб. м (без ПДВ).
Рішення набирає чинності з 1 червня 2021 року.
З усіма рішеннями виконкому від 20 травня можна ознайомитись на офіційному сайті Глухівської міської ради 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області