РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЯ

У Глухові на мітинг-реквієм, приурочений 35-ій річниці Чорнобильської трагедії, зібрались ліквідатори аварії, представники влади, громадськість.
26042021ch
Згадували найстрашнішу катастрофу XX-го століття - аварію на Чорнобильській АЕС - та висловлювали свою вдячність героям нашої Батьківщини, які ціною свого життя захистили світ від небувалої біди.
26042021ch1
Міський голова Надія ВАЙЛО подякувала ліквідаторам і побажала їм міцного здоров’я. Військовий комісар Глухівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Сергій ХАРЧЕНКО наголосив, що у 1986 році чоловіки і жінки повныстю не розуміли, в яке небезпечне відрядження вони їдуть, а підкорялись наказу. Для них слово «треба» було важливим. Голова громадської організації «Глухівська організація інвалідів та ліквідаторів Чорнобильської катастрофи» Анатолій ВЕРТЮКОВ щиро дякував усім, хто зміг прийти до обеліску чорнобильцям, і попросив пом’янути вже померлих побратимів хвилиною мовчання.
26042021ch2
З нагоди 35-ї річниці з Дня Чорнобильської катастрофи Почесною грамотою Сумської обласної ради та пам’ятною медаллю були нагороджені Володимир Миколайович МИРОШНИЧЕНКО, Володимир Павлович СВЕРБЕЙКІН, Олександр Володимирович ТРОФИМЕНКО.
26042021ch3
Ще тридцять чоловік отримали разом з пам’ятною медаллю до 35-ї річниці аварії на ЧАЕС Почесні грамоти Глухівської міської ради та Подяки військового комісара.
Всього у різних населених пунктах громади проживають 243 ліквідатори, вони всі отримають відзнаку.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області