«У НАС ЧИСТІ НЕ ТІЛЬКИ ЧЕТВЕРГИ, А ВСІ ДНІ ТИЖНЯ»

НАДІЯ ВАЙЛО: «У нас чисті не тільки четверги, а всі дні тижня»
Сьогодні, 12 квітня, апаратна нарада у міській раді почалась із подяк.
Минулий тиждень всі наші населені пункти прибирали територію.

У суботу ж працівники комунальних підприємств і установ, всі бюджетники разом з активістами вийшли на справжній суботник. Це була грандіозна, добре спланована справжня наступальна операція на сміття! Залучалась вся можлива техніка, яку за потреби перекидали з одного флангу на інший. Цінуємо внесок кожного у благоустрій рідного села чи міста! Від себе особисто можу сказати тільки одне: дякую! – емоційно підвела підсумки першої толоки міський голова Надія Вайло.
Вона підкреслила, що весняне прибирання є основним у році, тому зараз треба згуртуватись. Прозвучало, що дуже допомогли технікою комунальні підприємства, «Зеленбуд», «Велетень», підприємці Олександр Негрій та Федір Шутко.
З комунальниками були намічені плани на найближчі дні, адже роботи залишається дуже багато. Зокрема, мають бути остаточно приведені в порядок всі в’їзні знаки. Кожна організація і підприємство всіх форм власності продовжать прибирання закріплених територій, це може бути у будь-який день тижня: «чистим четвергом» може бути і понеділок з вівторком! Тим паче, що на кінець тижня прогнозується дощ.
Щодо висадки дерев у місті, то Надія Вайло висловилась за комплексний підхід, коли правильно закладати нові насадження під контролем архітектора.
Пропонуємо фото-, відеопідбірку, щоб згадати, як проходила толока на минулому тижні.

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області