Навчання за частковими кваліфікаціями

В рамках меморандуму між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) та Державним центром зайнятості реалізується проект «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» щодо розширення можливостей набуття сучасних професійних навичок з виконання робіт з енергоефективності.
Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (Львівський, Рівненський, Одеський, Харківський) пройшли відбір та отримали можливість використання дистанційних курсів за програмами навчання «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель і споруд».
 Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводить набір слухачів на навчання із числа безробітних, працюючих або незайнятих громадян за кошти фізичних та юридичних осіб за напрямами часткової кваліфікації: «Ізолювальник з термоізоляції», «Монтажник віконних та дверних конструкцій».
Навчання здійснюється за дуальною формою з можливістю проведення теоретичної підготовки онлайн або офлайн. Термін навчання за вказаними напрямами  - 0,33 місяці (60 годин). Вартість навчання залежить від кількості осіб в навчальній групі.
За більш детальною інформацією звертайтесь до Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості за адресою :
м.Глухів, вул. Героїв Крут, буд.6, каб.4 або за телефоном 25060.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області