ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАРЄРИ

24 листопада 2021р. фахівці Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості  взяли участь у відкритті «Центру розвитку кар’єри», який створений у стінах Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище». Це вже третій новостворений центр в навчальному закладі. Попередні успішно працюють і сьогодні: деревообробний навчально-практичний центр з упровадження інноваційних технологій, центр військово-патріотичного виховання.
Відкриття Центру відбувалося з онлайн-трансляцією в реальному часі в соціальних мережах, всі зацікавлені мали змогу віртуально взяти участь за наданим посиланням. 
5
Працівники Центру розвитку професійної кар’єри надавали послуги студентській та учнівській молоді: визначення професійних інтересів, поради у виборі професій, навички   з техніки пошуку роботи.
На засіданні круглого столу обговорювались питання профорієнтації молоді, ролі професійно-технічної освіти в регулюванні професійно-кваліфікаційного дисбалансу на ринку праці. Присутніми на заході були заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Ірина АРСЬОНОВА, методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Галина ДОКТОРОВИЧ та представник від роботодавців Вікторія Лещенко.
2
На  майстер-класі з виготовлення годівнички для птахів  бажаючі спробували себе у професії столяра: фрезерували, випилювали, свердлили.
Сьогодні велика увага в країні відводиться реформам у сфері професійно-технічної освіти і відкриття даного центру в цей період є дуже доцільним. Це допоможе у працевлаштуванні молоді та випускників для досягненні їх кар’єрних цілей, а роботодавцям допоможе знайти висококваліфікований персонал.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області