Учасників АТО/ООС поінформували про можливість отримати 400 євро на навчання

Громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» реалізовує проєкт “Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей”. Фінансує ініціативу Міжнародна організація з міграції та Європейський Союз.
Мета проєкту – сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні.
05.08.2021 року начальник відділу активної підтримки безробітних Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Алла Гулакова провела інформаційний семінар для учасників АТО/ООС, що перебувають на обліку як безробітні. Під час заходу присутні ознайомились з умовами участі у проєкті. Зокрема, тренінг та захист заявки на отримання індивідуального гранту розміром до 400 євро для проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах України.
В ході зустрічі запрошені учасники бойових дій отримали вичерпну інформацію щодо умов участі у проєкті, його етапів та термінів проведення.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області