Не дайте себе ошукати

 

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від  якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми Міністерством соціальної політики України у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Представництвом МОМ в Україні – Агентством ООН з питань міграції, Громадською спілкою «А21 Україна» 30 липня 2020 року заплановано проведення інформаційної кампанії в обласних центрах України та м. Києві.

Сумська обласна служба зайнятості долучилася до участі в інформаційній кампанії, мета якої - підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить. За словами директора обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, для успішного попередження торгівлі людьми надзвичайно важливо захищати права постраждалих і надавати їм підтримку.

Всі центри зайнятості та філії Сумського обласного центру зайнятості проведуть інформаційну кампанію, направлену на підвищення рівня поінформованості громадян про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми. 

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області