ДО УВАГИ внутрішньо переміщених осіб

 
 
 
Державний навчальний заклад «Сумський центр професійно- технічної освіти державної служби зайнятості» (далі - Сумський ЦПТО ДСЗ) здійснює професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації соціально вразливих категорій громадян, зокрема внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО).
Навчання у закладі здійснюється за 12 ліцензованими професіями та понад 50 напрямами (освітніми програмами). З переліком освітніх програм закладу можна ознайомитися за посиланням: https://dcz.gov.ua/profnavch.
Навчання безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості - безкоштовне. Для отримання послуги потрібно звернутися до структурного підрозділу служби зайнятості, отримати сертифікат —направлення на навчання до Сумського ЦПТО ДСЗ: https://dcz.gov.ua/profnavch/navchbezrab.
Навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни - безкоштовно за експериментальним проектом (Постанова Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984 «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної') освіти Державної служби зайнятості»). Більше про проект: https://dcz.gov.ua/profnavch/ubdptu.
Навчання за рахунок ваучерів від служби зайнятості для осіб старше 45 років, військовослужбовців, звільнених зі служби та ВПО: https://dcz.gov.ua/profnavch/voucher.
З питань організації навчання зареєстрованих безробітних, навчання за рахунок ваучера та власні кошти громадяни можуть звертатися до навчальної частини закладу, заступника директора з навчально-виробничої роботи Олексія Будюка +380665194505, з питань організації навчання для УБД, осіб з інвалідністю внаслідок війни та ВПО до заступника директора з навчальної роботи Вікторії Шаповапової +380992456040, або за адресою: 40030, м. Суми, майдан Незалежності, 3, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефони: 080060063 6; 099317075 5, офіційний сайт https://sumycpto.dcz.gov.ua/.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області