Шановні жителі Глухівської громади!

 
 
 
Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
День захисників і захисниць України – це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники і захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
Це свято органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.
Широкомасштабне вторгнення російських окупантів назавжди змінило нашу свідомість. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в наших жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Свобода, честь, любов до рідної землі залишаються й сьогодні святими словами для українців. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною.
Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Багато жителів Глухівської територіальної громади захищають нашу державу в складі різних бойових підрозділів Збройних Сил України та інших військових формувань. А ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам! Тож, сьогодні маємо ще одну можливість подякувати за захист Силам оборони України: дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Низький вам уклін!
Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!
Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими захисниками, захисницями та всім українським народом! Повертайтеся з Перемогою – вас чекає вдома родина, наша Глухівська громада та вся Україна!
Допоки в наших жилах тече козацька кров – ми непереможні!
Слава ЗСУ! Слава Україні!
З повагою Глухівський міський голова Надія Вайло.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області