Вручили освітні набори

 
 
 
⯑На території Глухівської міської територіальної громади протягом 2024 року реалізовувався Проєкт «Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров'я дітей та сімей з числа ВПО в Житомирській, Сумській та Харківській областях», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Україна без сиріт» в партнерстві з Благодійною організацією «Благодійний фонду “Lumos Україна» за підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) в Сумській області у тісній співпраці з місцевою владою. Який передбачав декілька етапів, а саме: навчання соціальних працівників, надання матеріальної допомоги родинам, які виховують дітей з інвалідністю та забезпечення освітніми наборами дітей даної категорії.
5151
❣️Донорами було відібрано 18 дітей з інвалідністю та з особливими освітніми потребами, які отримали від Благодійного фонду “Lumos Україна” освітні набори, щоб допомогти отримати доступ до дистанційного навчання.
Освітні набори включають планшет, навушники, розвиваючі навчальні матеріали та книги, що відповідають різним особливим потребам, таким як інтелектуальні, сенсорні потреби та віку.
⯑Надія Вайло, міський голова та Микола Могилевський, регіональний координатор ВГО «Україна без сиріт» вручили дітям освітні набори.
▶️Цей проєкт є надзвичайно важливим для дітей. Він надає можливість отримувати якісну освіту, адаптовану до їхніх індивідуальних потреб, і допомагає їм відчувати підтримку з боку суспільства. Кожна дитина заслуговує на рівні можливості для розвитку, і подібні ініціативи не тільки покращують їхні освітні перспективи, а й зміцнюють їхню впевненість у власних силах. Підтримка дітей сьогодні — це інвестиція в наше спільне майбутнє.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області