ПРО ПЕРЕРАХУНОК ВАРТОСТІ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ

Комунальне підприємство «Глухівський тепловий район» Глухівської міської ради  повідомляє про те, що згідно рішення виконавчого комітету Глухівської міської ради від 21.09.2023р. № 252 «Про встановлення економічно обґрунтованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для всіх категорій споживачів з 1 жовтня 2023 року до 30 вересня 2024 року», були встановлені для категорії споживачів «Інші споживачі» тарифи на теплову енергії та послуги з постачання теплової енергії у розмірі 3134,54 грн/Гкал (без ПДВ).
В затвердженому тарифі для інших споживачів закладена ціна природного газу без урахування ціни на транспортування та розподілу у розмірі 13658,33 грн за 1000 м3 (без ПДВ).
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 липня 2022р. № 812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей  постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам» зі змінами та доповненнями, ціна природного газу для категорії споживачів «Інші споживачі» визначатиметься щомісяця, починаючи з 1 жовтня 2023 року для виробництва теплової енергії.
 Згідно комерційної пропозиції ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», на БЕРЕЗЕНЬ 2024 року ціна природного газу без урахування ціни на транспортування та розподілу складає 13120,37 грн за 1000 м3 (без ПДВ), що на 3,9% менше ніж закладено в тарифі на теплову енергію для інших споживачів.
Відповідно до постанови КМУ від 3 жовтня 2007р. № 1198 «Про затвердження правил користування тепловою енергією, визначеного пунктами 47-49 Особливості нарахування (визначення) плати за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у зв’язку із щомісячною зміною ціни природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії та надання комунальних послуг для потреб відповідної категорії споживачів, підприємство щомісячно проводитиме перерахунок вартості теплової енергії та послуги з постачання теплової енергії для інших споживачів.
Згідно розрахунку, фактична вартість теплової енергії та послуги з постачання теплової енергії для категорії споживачів «Інші споживачі» на березень 2024 року складає 3044,98 грн/Гкал (без ПДВ).
pngegg
Перерахунок вартості теплової енергії та послуги з постачання теплової енергії для інших споживачів за БЕРЕЗЕНЬ 2024 року, відповідно до постанови КМУ від 3 жовтня 2007р. № 1198 «Про затвердження правил користування тепловою енергією, визначеного пунктами 47-49 Особливості нарахування (визначення) плати за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у зв’язку із щомісячною  зміною ціни природного газу, що використовується для виробництва теплової енергії та надання комунальних послуг для потреб відповідної категорії споживачів. 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області