АНОНІМНЕ ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ

Український ветеранський фонд запрошує ветеранів та військовослужбовців пройти онлайн-опитування
СОВДА 505е 01 17 від 12.01.2024 2
⯑ Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
Ми хочемо дізнатися:
⯑ які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті;
⯑ з якими викликами та перешкодами можете при цьому зіткнутися;
⯑ наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій.
⯑ Щоб долучитися, дайте відповіді на запитання в анкеті – https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/ Опитування повністю анонімне.
Розкажіть нам про свої очікування та побоювання, що стосуються сфери зайнятості. Запропонуйте своїм побратимам і посестрам також пройти опитування. Нам важлива ваша думка.
☝️Зазначимо, що Український ветеранський фонд систематично досліджує потреби ветеранів та ветеранок: у листопаді минулого року ми презентували результати онлайн-опитування «Портрет ветерана» https://bit.ly/3U2kWsG, а в червні-липні дізнавалися про потреби та перешкоди при працевлаштуванні ветеранів https://bit.ly/41VbSb7.
Усі наші дослідження – https://bit.ly/3HchUKO.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області