ПРО ВОЛОНТЕРІВ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України (далі – Асоціація) звертається з проханням долучитися до ініціативи створення «Національного реєстру волонтерів України» Асоціації.
Подати заяву для включення до реєстру волонтерів можна заповнивши анкету: http://associationvolunteersukraine.com/2023/07/31/register-of-volunteers 
«Національний реєстр волонтерів України Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України» буде оприлюднений на сайті Асоціації http://associationvolunteersukraine.com у вересні цього року та постійно оновлюватиметься.
Асоціація пропонує надати інформацію про волонтерів, які показали гарні результати в волонтерській діяльності у 2022 та 2023 році, для подальшого включення їхніх кандидатур у голосуванні Міжнародної премії «Волонтер 2022-2023» заснованої Асоціацією. Церемонія оголошення результатів та нагородження відбудеться у Палаці Спорту міста Києва 5 грудня 2023 року до Міжнародного дня волонтера. Визначення переможців премії відбудеться шляхом народного голосування на сайті Асоціації.
Адреса Асоціації: м. Київ, вул. Бориса Гмирі, буд. № 6, офіс № 200, контактний телефон: 050 373 7111.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області