ЧИМ ЖИВЕ ГРОМАДА

⚡ На нараді із керівниками управлінь, відділів і комунальних підприємств, яка відбулась сьогодні під головуванням секретаря міської ради Людмили Васянович, основною темою стала безпекова ситуація.
Активізація російських обстрілів Глухова привела до пошкоджень житлових будинків мирних громадян, тож наразі тривають обстеження.
Дано доручення якомога швидше поповнити матрезерв, адже майже весь шифер і плівку вже видано. Після обстрілів минулої ночі два заклади освіти і офіс одного комунального підприємства отримали незначні пошкодження, точна кількість будинків і квартир уточнюється.
❗ Безсистемні прильоти змушують задуматись про захист, особливо дітей і підлітків, які можуть самостійно перебувати на вулиці.
«Зараз ситуація з артобстрілами загострилась. Всі знають, що повітряна тривога оголошується, коли летять ракети, а під час обстрілів нашого прикордоння ніякого попередження не може бути. У нас зафіксований розліт уламків снарядів на 500-700 метрів. Тому велике прохання до усіх жителів громади: без необхідності не виходити на вулицю. Щодо укриттів, то всі вони мають бути відкритими, це – під відповідальність власників», - зазначила Л.Васянович.
Серед інших питань проаналізовано хід робіт з благоустрою міського стадіону, покосу трави на кладовищах, підготовки до зими теплових мереж.
За інформацією начальника служби у справах дітей Ірини ГАЛУШКИ, у громаді різко збільшилась кількість проблем у родинах. Тільки за минулий тиждень виявлено 8 сімей, де батьки не дбають про дітей. Шестеро дітей вилучено, ними тимчасово опікуються родичі.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області