80 років і старші: як отримати ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

21 квітня (п'ятниця) та 24 квітня (понеділок) продукти від Всесвітньої продовольчої програми ООН можуть отримати жителі громади, старше 80 років. При цьому громадяни, народжені 1943 року, отримують всі, незалежно від місяця народження.
✅ ЩО ТРЕБА ЗНАТИ: вистачить на всіх! Тому не варто займати чергу із раннього ранку, переживати, створювати ажіотаж. Хто не встигне отримати у зазначені дати - можна буде підходити разом із наступною віковою категорією.
Прохання до 11734 громадян, які вже отримали даний вид допомоги за іншими категоріями протягом останніх двох місяців (малозабезпечені родини, родини військових, внутрішньо переміщені особи, багатодітні родини, одинокі матері та батьки, особи, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС та учасники бойових дій на території інших держав, особи з інвалідністю та онкохворі, родини з дітьми, безробітні) - БУДЬТЕ УВАЖНІ, не отримуйте повторно. Ведеться електронний облік.
⯑ Очевидно, що даній категорії громадян буде важко самостійно отримати продукти, вони потребують допомоги рідних чи знайомих. Увага: при собі мати ОРИГІНАЛИ паспортів із даними про місце реєстрації. Якщо у людини похилого віку місце реєстрації не Глухів, то варто потурбуватись про довідку від голови квартального комітету.
Перелік продуктів: борошно (потрібні торбинки), олія, вівсянка, макаронні вироби.
ДЕ❓
Центр культури, м.Глухів, вул.Героїв Небесної Сотні,3
КОЛИ❓
З 9:00 до 15:00
⯑Обідня перерва з 12:00 до 12:30.
Жителі сіл отримають через старост.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області