У ГЛУХОВІ ВІДНОВЛЮЮТЬСЯ РУЧНІ КОЛОНКИ

⯑‍⯑ Працівники КП «Житлово-комунальний центр» відремонтували за останні місяці 6 ручних колонок у різних частинах міста. Їх можна буде використовувати у разі перебоїв з централізованим водопостачання. Всього на даний момент на території Глухова у робочому стані 9 таких колонок.
Вони абсолютно незалежні від електроенергії і є непоганою альтернативою під час імовірної відсутності води.
За словами директора комунального підприємства Владислава ПАВЛИКА, на одну колонку іде багато часу, бо деякі деталі виточуються на токарному верстаті, залучається автовишка, ідуть консультації із колегами з водоканалу.
«Ми взялись за цю справу, бо більше нікому. Це як головоломка, ми разом придумуємо, шукаємо технічне рішення. Підходять люди, спершу дивуються, що хтось ще пам’ятає про цей колодязь, а потім дякують. Кажуть, скрізь була дуже добра вода, але просимо їх на перших порах частіше відкачувати воду, щоб зійшов весь бруд», - говорить він.
На останній апаратній нараді Надія ВАЙЛО дала доручення продовжувати цю роботу. На найближчу перспективу визначено ще 5 колонок для ремонту. «Війна триває, ракетні удари по об’єктам енергетики не припиняються. Наша задача – бути готовими до важких випробувань. А ці реанімовані колонки можуть дійсно зіграти велику роль для кількох вулиць. Тому сподіваюсь, що місцеві жителі долучаться весною до їх фарбування, підтримання чистоти, облаштування», - наголосила очільниця громади.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області