ОТРИМАТИ 2 АВТОМОБІЛІ

⯑⯑ ⯑⯑ Французька гуманітарна організація ULIS доправила до Глухова два автомобіля і вантаж для медиків та рятувальників.
090913
⯑Так, учора, 8 вересня, Глухівська міська лікарня отримала «швидку допомогу», перев’язувальний матеріал, милиці, медикаменти тощо. А парк місцевої пожежно-рятувальної частини поповнився автомобілем та різним спорядженням.
090912
Президент ULIS Патрік ВІЛЛАРДРІ з командою, до складу якої входять рятувальники підрозділу швидкого реагування, особисто передали з рук у руки машини, наповнені необхідним обладнанням та спорядженням. Він підкреслив, що Франція захоплюється мужністю українців, які відважно захищають свою країну, і вважають за честь допомагати.
090915
Міський голова Надія ВАЙЛО подякувала французьким друзям і запевнила, що глухівчани високо цінують подібні жести підтримки. Це дає розуміння, що Європа з Україною!
Начальник 2-го державного пожежно-рятувального загону ГО ДСНС України у Сумській області Дмитро ГОНЧАРОВ висловив вдячність французьким колегам за розуміння. Автомобіль місцеві рятувальники планують використовувати в тому числі для виїзду на виклики знайдених вибухонебезпечних предметів.
090914
Місія ULIS планує продовжити співпрацю з прикордонними громадами. Для вивчення потреб у плані безпеки французькі пожежники-волонтери мали окрему зустріч з головою Шосткинської районної державної адміністрації – начальником районної військової адміністрації Віктором ГУБЕНКОМ та головами громад, на території яких через постійні обстріли з боку рф виникають пожежі та інші надзвичайні ситуації.
09091
Це була вже п’ята поїздка ULIS до України з початку повномасштабного вторгнення росії. До Глухова вони привезли гуманітарну допомогу після налагодження контактів із колегами-рятувальниками.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області