СУЧАСНИЙ РЕАНІМОБІЛЬ

⯑ Сьогодні багато хто звернув увагу на сучасний реанімобіль біля міської ради. Спішимо повідомити гарну новину: Глухівська громада увійшла до обласної програми мобільних медичних бригад!
 
До хворих жителів сіл Глухівської громади на цьому автомобілі, укомплектованому за останнім словом техніки, для надання первинної медичної допомоги буде виїжджати фахова бригада місцевого ЦПМСД. Обстежувати, давати рекомендації, а за необхідності доставлятиме пацієнтів у міську лікарню, наприклад, на рентген.
Напередодні було підписано відповідну угоду із Сумською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, керівник якої Ігор ШАПОВАЛ особисто передав медичний автомобіль у тимчасове користування глухівчанам.
Міський голова Надія ВАЙЛО впевнена, що співпраця у рамках цієї програми принесе велику користь. Від імені жителів громади вона подякувала Міжнародному Комітету Товариства Червоного Хреста, Сумській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, Сумській обласній військовій адміністрації та управлінню охорони здоров'я.
Викликати цю бригаду можна через місцевого фельдшера. Також планується оприлюднювати графіки виїздів.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області