ПРИВІТАЛИ З НОВОСІЛЛЯМ

У Глухові символічно вручили ключі від власних квартир трьом жителям громади. Всі вони - з числа сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
dT041
Гроші на придбання житла надійшли з державного бюджету у кінці минулого року, тож за короткий термін вони вибрали житло на свій смак, під патронатом соцслужб оформили всі документи і вже мають документи на право власності.
Валерія БАБІНЕЦЬ статус дитини, позбавленої батьківського піклування, набула у 2009 році. Через рік поставлена на квартирний облік рішенням виконкому Семенівської сільської ради. 23-річна студентка вже заміжня, перебуває у декретній відпустці. На зустріч із керівництвом Глухівської громади і Сумської ОДА прийшла разом з донечкою Євою. Неймовірно раді, що їхня молода родина переїхала до 3-кімнатної квартири саме зараз, коли це дуже-дуже необхідне.
dT04
22-річний Анатолій МЕХЕДОК теж має непросту історію дитинства, статус позбавленого батьківського піклування набув у 2009 році. На квартирному обліку згідно рішення виконкому Семенівської сільради з 2010 року. Молодий чоловік зараз старший сержант ДПСУ. Говорить, що 2-кімнатна квартира у Глухові для нього стала справжньою точкою опори у дорослому житті.
Заступник голови Сумської ОДА Вікторія МЕДВІДЬ високо оцінила роботу соціальних служб громади, зокрема – активність і професійність служби у справах дітей. За її словами, всього Сумщина у минулому році отримала субвенцію на 86 чоловік, з них 10 – із Глухівської громади. Вона побажала першим трьом новоселам всього найкращого.
dT042
Міський голова Надія ВАЙЛО привітала жителів громади з прекрасною подією і висловила впевненість, що це зробить щасливим їхні родини. Вона акцентувала увагу, що у плані забезпечення дітей-сиріт житлом у державі стався справжній прорив.
Глухівських щасливчиків також привітали начальник відділу туризму управління культури Сумської ОДА Сергій АЛЕКСАНЯН, заступниця директора Департаменту соцзахисту населення Оксана БОГДАН, керуюча справами Глухівської міської ради Лариса ГРОМАК та начальник служби у справах дітей Ірина ГАЛУШКА.
⯑ Нагадаємо, тільки за 2019-2021 роки куплені будинки і квартири для 7 глухівчан, тепер ще трьом, а семеро знаходяться у процесі вибору оформлення.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області