ЗМІНИВСЯ КЕРІВНИК ЛІКАРНЯНОЇ КАСИ

⯑ На звітно-виборчій конференції ГО «Глухівська районна лікарняна каса» прийнято рішення задовольнити заяву керівника організації Валентини ГУЛАКОВОЇ про складання повноважень.
KASa
«Ви надзвичайно порядна, відповідальна і милосердна людина. Дякуємо за ваші багаторічні старання, за допомогу людям», - підкреслила міський голова Надія ВАЙЛО, вручаючи Валентині Іванівні подяку і квіти.
KASa2
Високо оцінили роботу лікарняної каси, якою 18 років опікувалась і як голова Глухівської районної ради, і як керівник Валентина Гулакова, представники інших громад та трудових колективів. Зокрема, голова Есманьської ОТГ Сергій МІНАКОВ, директор професійно-педагогічного фахового коледжу ГНПУ Олександр РЕБЧЕНКО та ін. щиро їй дякували.
KASa1
KASa3
⯑ Щодо роботи каси, то було озвучено, що зараз її членами є 2248 чоловік, які за минулий рік сплатили внесків більше 1 млн грн. На лікування 420 членів каси направлено 651 тис.грн. Кількість коштів на придбання ліків у кожного може бути різною, в залежності від тривалості сплати внесків та їх розміру (багато сплачують у подвійному розмірі), в середньому це 1,5 тисячі гривень.
⯑ Пенсіонери сплачують щомісяця 40 грн, працюючі – 45 грн. Свої накопичення можна витратити на лікування дитини, часто один член родини бере їх для допомоги своїм батькам чи іншим членам сім’ї.
⯑ Учасники конференції обрали нового керівника. Ним стала Аліна БАРЛАДЮГА, яка прекрасно знає специфіку роботи, бо була бухгалтером лікарняної каси. Їй побажали успіхів і активності, адже лікарняна каса давно довела свою потрібність і ефективність.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області